Ο πελάτης του www.campingandgas.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε ή και να ζητήσει την αντικατάσταση του στις παρακάτω περιπτώσεις:
1. Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας.
2. Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.
3. Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει επιλέξει λάθος νούμερο και επιθυμεί την αντικατάστασή του.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.
Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές, μεταποιήσεις και στην συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς.
Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, η εταιρεία μας μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή, πίστωση ή και αντικατάσταση.
Στην περίπτωση που για την επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος δεν ευθύνεται η εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.
Τα δωρεάν μεταφορικά σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν για τις επιστροφές και τις επαναποστολές.
Οι επιστροφές γίνονται με 2 τρόπους:

- Από τον ίδιο τον πελάτη σε στο κατάστημά μας.
- Με courier στην διεύθυνση: Ι. Δραγούμη 17, Θεσσαλονίκη 54625 και αποκλειστικά με την υπηρεσία ταχυμεταφορών ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛ.ΤΑ

To Top